Welkom!

Welkom op de website van Concursio!

Bij Concursio staat voorop dat mensen de moeite waard zijn. Ik maak er werk van om mensen weer tot hun recht te laten komen.

Het middel dat ik daarvoor gebruik is 'ontmoeting'. Het Latijnse woord daarvoor, 'concursio', heb ik gekozen als naam van mijn praktijk voor psycho-sociale therapie, coaching en mediation.

Concursio staat voor een veilige omgeving, een persoonlijke benadering en effectieve interventies.

Psycho-sociale therapie

Psycho-sociale therapie is een ontmoeting tussen therapeut en cliŽnt. Het doel is dat de cliŽnt leert om zich creatief aan te passen aan het leven. Zodat de cliŽnt zijn leven weer leidt, in plaats van aan zijn leven lijdt.

Coaching

Bij coaching gaat het om de ontmoeting tussen coach en gecoachte. Waarbij ik er als coach aan werk dat de gecoachte zicht krijgt op wat hem of haar hindert in bijvoorbeeld een werksituatie. Zodat de gecoachte daarna zelfstandig in staat is om weer effectief te functioneren.

Mediation

Bij mediation gaat het om de ontmoeting tussen partijen die in een conflict verzeild zijn geraakt en die daar weer uit willen komen. Als mediator werk ik eraan dat de partijen elkaar weer zien als mensen met normale en begrijpelijke belangen. Daardoor kunnen ze ook weer aan het werk om samen oplossingen te bedenken voor hun problemen. En vaak genoeg ontstaan er juist dan verrassend mooie uitkomsten!

Meer weten?

Meer weten? Interesse in een ontmoeting? Een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. contact